Simge Sağın'ın adını kullanarak aşk mesajı attılar!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın başına gelmeyen kalmadı. Sağın, ismini kullanarak ünlülere aşk mesajları atan kişileri şikâyet etti. 

MAGAZİN 16.12.2019, 16:42 16.12.2019, 16:45
Simge Sağın'ın adını kullanarak aşk mesajı attılar!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ı çıldırtan bir olay yaşandı.

Sağın'ın ismini kullanarak ünlülere aşk mesajları atıldığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının, ismini kullanan kişilerden şikâyetçi olduğu bildirildi. 

Olaya ilişkin suç duyurusunda bulunulduğunu kaydeden Sağın'ın avukatı, ünlü şarkıcının Facebook hesabına sahip olmadığını ifade etti. 

"Şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk"

Ünlü şarkıcının avukatı, yaptığı açıklamada, "Sosyal medya da kendini Simge Sağın olarak tanıtıp ünlü isimlerle iletişime geçip aşk mesajları atarak birtakım taleplerde bulunan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk." ifadesine yer verdi. 

Yargı sürecinin işlemekte olduğu şahıs tarafından atılan mesaj ve taleplerin herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için dikkate alınmaması uyarısında bulunan avukat, "Müvekkilim Simge Sağın’ın Facebook hesabı olmadığını bildirme zorunluluğu doğmuştur." açıklamasında bulundu.

Avukat, "Bu itibarla belirtmek isteriz ki; olayla ilgili olarak olayın gelişiminden dolayı şüphe ve tereddüt içerisinde olduğumuz ancak şu an için somut bilgi ve kanıta dayanmayan, araştırılması gereken ve bir takım kişiler için suç teşkil edeceğini düşündüğümüz olgular da mevcuttur." ifadelerini kullandı.

Bu olgularla ilgili olarak araştırma ve incelemelerin sürdüğünü bildiren avukat, "Bu araştırma ve incelememiz sonucunda somut bilgi ve kanıtlara ulaştığımız an, siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağımızı saygıyla bildiririz." diye ekledi.
 

Yorumlar (0)