Simge Sağın'dan Icardi itirafı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı gollerden sonra stadyumda Simge Sağın'ın "Aşkın Olayım" şarkısı çalıyor. Simge Sağın, katıldığı bir YouTube programında Icardi ile ilgili bir itirafta bulundu.

MAGAZİN 20.05.2023, 15:25 22.05.2023, 09:15 Hakan Öksüz
Simge Sağın'dan Icardi itirafı

Simge Sağın'ın "Aşkın olayım" şarkısı, Galatasaray taraftarlarının stradyumda sık sık dinlediği parçalardan oldu. Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan şarkı sezonun en popüler parçalarından oldu. Gollerin ardından çalan şarkı, Icardi'nin ellerini kulaklarına götürdüğü gol sevinciyle özdeşleşti.

"Şarkıyı söylerken alıma Icardi geliyor"

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın "Noluya ya!" isimli YouTube kanalında yayınlanan programa katılan şarkıcı Simge Sağın, 30 yaşındaki golcü Icardi ile ilgili bir itirafta bulundu. Şarkısının Galatasaray taraftarlarının dilinden düşmediğini söyleyen Simge Sağın, şarkıyı söyleyince aklına Icardi'nin geldiğini belirtti.

"Onun şarkısına dönüştü"

Bu duruma kendisinin de inanamadığını söyleyen Simge Sağın, "Unutamıyorum resmen. Attığı goller aklıma geliyor. Golden sonraki sevinci (ellerini kulağına götürerek) gözümde canlanıyor. Kendi paylaşımlarına bakıyorum. Orada ben yokum, Icardi var. Onun şarkısına dönüştü. Kabullendim bu durumu." dedi.

Yorumlar (0)