Şile'de Gülşen konserine onay çıkmadı

Şile’de konser vermeye hazırlanan Gülşen, Şile Kaymakamlığı’ndan gelen haberle sarsıldı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, konserin iptal edildiği duyuruldu.

MAGAZİN 24.07.2022, 11:19 25.07.2022, 17:19
Şile'de Gülşen konserine onay çıkmadı

Konserlerde giydiği cesur kıyafetleriyle uzun süredir magazin dünyasının gündeminde yer alan 46 yaşındaki Gülşen, Şile’de konser vermeye hazırlanıyordu. Son olarak Ereğli’de hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, Şile konseri için bir süredir hazırlık içerisindeydi. 

Kaymakamlıktan onay çıkmadı

Şile’de hayranları ile buluşmaya hazırlanan Gülşen’e Şile Kaymakamlığı’ndan üzücü haber geldi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, konserin iptal edildiği duyuruldu. Konuyla ilgili bir açıklama da konserin organizatörü konumunda bulunan firmadan geldi. Firmadan tarafından yapılan bilgilendirmede, “23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 22.00’da yapılmasını planladığımız Gülşen konserine Şile Kaymakamlığımız tarafından izin verilmemiştir. Yeni bir konser tarihinin belirlenmesi ve onaylanması halinde, siz kıymetli misafirlerimizle gerekli bilgiler paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi. 





Yorumlar (0)