Sıla’nın “canının canları" artıyor

Sevgilisi İlker Kaleli ile fotoğrafını paylaşan ve eski eşi Hazer Amani için yazdığı “canımın canı” kelimelerini kullanan Sıla, magazin camiasında “son bulmayan takıntısı” ile adından söz ettiriyor. 

MAGAZİN 27.05.2021, 13:38 28.05.2021, 09:23
Sıla’nın “canının canları" artıyor

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, son dönemlerde içli şarkılarıyla değil aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönem Ahmet Kural ile olan aşkı dillere destan olan hatta aralarındaki bakış sebebiyle “Ahmet Kural, Sıla’ya bakıyor” tarzında esprilerin yapıldığı çift, olaylı şekilde ayrılmıştı.



Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra yeni boşanan Hazer Amani ile evlenen Sıla Gençoğlu, Masterchef’in ünlü şefi Amani’den sessiz sedasız boşanmıştı.



Bir süredir hakkında “İlker Kaleli ile aşk yaşıyor” iddiası bulunan Sıla, sonunda sessizliğini bozarak sevgilisi Kaleli ile aşk dolu bir fotoğraf paylaştı.

Birbirlerine gönderme yaptılar

Şu anda Sıla’nın yazlık evinde tatilde olan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesaplarında arka arkaya aşk fotoğrafları paylaştı. Fotoğraf altına yazdıkları sözler ile birbirlerine gönderme yapan çiftten Sıla’nın yazdığı “canımın canı" tamlaması dikkat çekti.



Eski eşi Hazer Amani’nin bir fotoğrafı altına da “canımın canı” tamlamasını yazan Sıla, bir sene arayla aynı kelimeleri tekrar telaffuz etmiş oldu. Sıla ve İlker Kaleli’nin fotoğrafları ile Sıla’nın bu yorumu magazin dünyasında gündem oldu. 

Yorumlar (0)