Sıla ve İlker Kaleli aşklarını itiraf etti

Magazin basınında bir süredir konuşulan Sıla ve İlker Kaleli aşkı iddiası ikilinin sosyal medyasından paylaşmış olduğu bir gönderiyle belgelendi.

MAGAZİN 25.05.2021, 16:57 26.05.2021, 17:42
Sıla ve İlker Kaleli aşklarını itiraf etti

Sıla, geçtiğimiz aylarda Hazer Amani ile boşanmıştı. İkilinin kısa süren evliliği tek celsede boşanmayla sonuçlanmıştı. Bu süreçte çok fazla açıklama yapmayan Sıla, işlerine odaklandı ve Yalın ile yeni bir şarkı çıkardı.

Biran Damla Yılmaz, başarılı oyuncu İlker Kaleli ile kısa bir zaman aşk yaşadı. 1 ay süren aşkın ardından Kaleli bir zaman basında yer almadı.

İlker Kaleli ve Sıla’nın yolları yaşadıkları olay sonrası birleşti. Aşk yaşadıkları magazin gündeminde iddialarla konuşuldu ancak uzun bir süre belgelenemedi.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Sosyal medya hesapları üzerinden aynı anda paylaşım yapan ikili aşklarını ilan etti. Sıla’ya sarıldığı pozu paylaşan Kaleli, “Gelirmiş… Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymetli köşesine… Bilmediğim canımdan can bir yere…” dedi.

Sıla ise “Diyecek süslü söz fazla ancak söze gerek de yok. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)