Sıla sahneye çıktı, hayranlarıyla dertleşti

İki hafta önce babası Şükrü Gençoğlu'nu toprağa veren şarkıcı Sıla, İstanbul'da verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Şarkı aralarında hayranlarıyla dertleşen Sıla, "Duygularımı sizinle bölüşüyorum. Bazen birbirimizden yük alıyoruz." dedi.

MAGAZİN 14.12.2022, 10:53 15.12.2022, 13:48 Hakan Öksüz
Sıla sahneye çıktı, hayranlarıyla dertleşti

Önceki akşam İstanbul'da sevenleriyle buluşan Sıla, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarını mest etti. Önceki ay babasını kaybeden ünlü şarkıcı, siyah bir sahne kıyafeti tercih etti. Üzüntüsünü sevenleriyle paylaşan Sıla, şarkı aralarında yaptığı konuşmayla duygulandırdı.

"Duygularımı sizinle bölüşüyorum"

Planlamanın önceden yapılmasından dolayı konseri iptal etmeyen Sıla Gençoğlu, sevenleriyle buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Hayatın akışında herkesin çok fazla şey yaşadığını belirten Sıla, "Sizlerle sahneden kurduğumuz bu bağ, çok özel. Duygularımı sizinle bölüşüyorum. Bazen birbirimizden yük alıyoruz. Güleceğimiz ve dertleşeceğimiz muhteşem bir akşam olsun." dedi.

İki hafta önce babasını kaybetti

Ünlü şarkıcının 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu, önceki ay beyin kanaması geçirmişti. İzmir'deki bir özel hastanede tedaviye alınan Şükrü Gençoğlu, 28 Kasım'da hayatını kaybetmişti. Alsancak Hocazade Camii'nde yapılan cenaze törenine Sıla'nın sevgilisi İlker Kaleli de katılmıştı. 

Yorumlar (0)