Sıla ilk kez konuştu: Sevgimi sosyal medyadan ölçmeyin

Şef Hazer Amani'yle evlendikten sonra Demet Akalın da dahil olmak üzere birçok ünlü ismi takipten çıkaran Sıla Gençoğlu, hem takipten çıkardığı isimler hem de hamilelik iddiaları hakkında konuştu.

MAGAZİN 10.02.2020, 17:35
Sıla ilk kez konuştu: Sevgimi sosyal medyadan ölçmeyin

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden şarkıcı Demet Akalın, Sıla'nın kendisini takip etmeyi bırakması sonrasında  "Sıla ile aramızda sorun yok ben onu çok seviyorum. Beni takip etmeyi bıraksa da önemli değil, ben onun her zaman yanındayım o da benim her zaman yanımda oldu. Takibi neden bıraktığına gelirsek, eşi istemiş olabilir. Ben de Okan ile evlendikten sonra bazı arkadaşlarımla daha az görüşmeye başlamıştım. Sanıyorum geçenlerde Danilo şefi paylaştım, eşi takipten çıkarttırmış olabilir." ifadelerini kullanmıştı.

"Çocuk stüdyoda"
Eşi Hazer Amani'yla birlikte Zorlu PSM'de görüntülenen Sıla Gençoğlu, hamlelik dedikodularına son noktayı koydu. Gençoğlu, “Benim çocuk stüdyoda. Yeni şarkılar yapıyorum, benim çocuğum o.”dedi.

"Sevgimi sosyal medyadan ölçmeyin"
Sıla, Demet Akalın'ı neden takip etmeyi bıraktığı sorulduğunda, “Teknolojinin gazabına uğradım. Birçok kişiyi takibi bırakmışım. Ama benim sevgim sosyal medya üzerinden ölçülmez.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)