Şiddet iddiaları şaşkınlığa uğrattı!

Yeşilçam filmlerinin efsane kötü adamı Nuri Alço, 10 yıllık sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na geçtiğimiz mart ayında evlenme teklifi etmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programında çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. 

MAGAZİN 27.11.2019, 13:38
Şiddet iddiaları şaşkınlığa uğrattı!

Geçtiğimiz mart ayında bir restoranda sahneye çıkan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, "Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?" diyerek 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na evlenme teklifinde bulunmuştu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programının haberine göre; Nuri Alço'nun 26 Ekim Cumartesi günü Beyoğlu'nda Yeşilcam yıldızlarının gittiği kafede sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na önce yüksek sesle bağırmaya başladığı, ardından yerinden kalkarak üstüne yürüyüp tokat attığı ileri sürüldü. 

Görgü tanıkları, ünlü oyuncuyu güçlükle sakinleştirdiklerini belirtti. 

"Bizi kıskananlar böyle haberler yapıyorlar"

Bunun üzerine Nuri Alço, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizi böyle kıskananlar, devamlı böyle haberler çıkartmaya çalışıyorlar kendilerince." ifadesini kullandı. 

40 yıldır sanatçı olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Yani birisiyle ilk defa böyle ciddi bir olaya girdik ama böyle şeyler abuk sabuk. Mutluyuz biz gayet de iyiyiz yani herhangi bir olayımız yok. Nedir bu? Anlamadım. Böyle yanlış haberlere tenezzül etmenin bir anlamı yok." dedi. 

Yorumlar (0)