Shakira ve Jennifer Lopez'in Super Bowl şovuna şikayet yağdı!

ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan NFL'in şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arasında Shakira ve Jennifer Lopez damga vurmuştu. Maçtan haftalar sonra ikilinin sahne şovuna yönelik birçok şikayet geldiği ortaya çıktı.

MAGAZİN 27.02.2020, 16:19
Shakira ve Jennifer Lopez'in Super Bowl şovuna şikayet yağdı!

Shakira ve Jennifer Lopez'in Super Bowl'un devre arasında aynı sahneyi paylaştığı şov pek çok izleyici tarafından şikayet edildi. Federal İletişim Komisyonu, 1300'den fazla izleyicinin şovun içeriği nedeniyle şikayette bulunduğunu belirtti. Şikayetlerin büyük çoğunluğu ise çocuk sahibi aileler tarafından yapıldı.

Şikayette bulunan aileler Shakira ve Lopez'in sahne şovunun, çocukların da izlediği bir programda sergilendiğini belirterek; direk dansları ve göbek dansları gibi şovlar nedeniyle çocuklarının yetişkinlere özel bir şova maruz kaldığını belirtti.

Ebeveynlerden biri, Lopez'in şovu sırasında, çocuklarını odadan dışarı çıkardığını söyledi.

Şikayette bulunan başka bir ebeveyn ise, "Ailem final maçını izlemek için heyecanlıydı. Ama ben Jennifer Lopez’in o giyim tarzını ve sahnede yaptığı hareketleri 11 yaşındaki kızıma açıklamaya hazır değildim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)