Şeyma’nın beklediği evlenme teklifi sonunda geldi 

Şeyma Subaşı’nın bir yıldan uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, sürpriz bir teklifle geldi.  

MAGAZİN 03.06.2021, 10:16 04.06.2021, 10:06
Şeyma’nın beklediği evlenme teklifi sonunda geldi 

Acun Ilıcalı’dan Melisa isimli bir kızı olan Şeyma Subaşı, sonunda aradığı evlenme teklifini buldu! Dün, magazin sayfalarında “3 aylık hamile” olduğu haberi verilen Subaşı’nın sevgilisi, deniz kenarında yaptırdığı organizasyonla evlenme teklifi etti. Teklif sırasında Mohammed Alsaloussi’nin akrabaları ve çiftlerin yakın arkadaşları da çekimler yaptı.

Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Temmuz 2021’de düğün yapacak olan çift, şimdiden hazırlıklara başlamış durumda. Hatta öyle ki davetli listesi ve düğün mekanı belli oldu.



En zengin Araplar listesinde

Mısırlı Mohammed Alsaloussi, Mısır’ın en zengin Arapları listesinde yer alıyor. 36 yaşında olan milyarderin, ABD Florida’da bulunan aile şirketinden gelen maaşı ve borsada büyük çaplı bir yatırımı bulunuyor. Alsaloussi’nin aile adına kayıtlı bulunan 11 şirket hakkında internet ortamında hiçbir bilgi bulunmuyor ve şirketlerin hangi sektörde faaliyet gösterdiği bilinmiyor. 

Yorumlar (0)