Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Miami’de tatil yapan Şeyma Subaşı’nın, kullandığı Ferrari marka aracın sahibi Mısırlı iş insanı ile birlikte olduğu öğrenildi.

MAGAZİN 08.11.2020, 22:22 08.11.2020, 22:33
Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Karantina günlerini Türkiye'de İtalyan sevgilisi Guido Senia ile geçiren Şeyma Subaşı, karantinanın gevşetilmesiyle birlikte Senia’yı İtalya’ya göndermiş, arından da aradaki mesafeyi gerekçe göstererek, ayrıldıklarını duyurmuştu.

Subaşı, bir süredir Miami'de

İtalyan aşkı ile her hareketi gündeme bomba gibi düşen Şeyma Subaşı, ayrılık acısını çabuk atlatmış, soluğu Miami'de almıştı.

Son dönemde ABD’nin Florida eyaletinin ikinci büyük şehri olan Miami'de bulunan Şeyma Subaşı, partiden partiye koşuyor.

30 Ekim'de İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen depreminin hemen sonrasında Cadılar Bayramı partilerine giden ve yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan Şeyma Subaşı, önceki gece de yine büyük bir ev partisine katıldı.

Sosyal mesafe kurallarına uyulmayan partileri ile ünlü Türkiye güzeli manken Şevval Şahin'in de bulunduğu eğlencede Şeyma Subaşı, gece boyunca bol bol kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşımlardaki bir detay ise akıllara yeni bir aşk mı başladı sorularını getirdi.

Araç, Mısırlı genç iş insanına ait

Ferrari marka bir aracın sağ koltuğuna oturan Şeyma Subaşı'nın, otomobilin içerisinden yaptığı paylaşımlar yeni bir dedikodunun fitilini ateşlemiş görünüyor.

Subaşı'nın kullandığı Ferrari marka aracın Mohammed Alsaloussi isimli Mısırlı genç bir yatırımcıya ait olduğu öğrenildi.

Şeyma Subaşı ve Mısırlı yatırımcının bir süredir Miami’de zaman geçirdiği iddia edildi.

Yorumlar (0)