Şeyma Subaşı’nın uçak paylaşımına, bir gönderme de Çağlar Ertuğrul’dan!

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin kendisi için yaptığı uçak jesti, zaman geçmesine rağmen hala konuşuluyor. Bir çok ünlü ismin tepki verdiği ya da gönderme yaptığı paylaşıma, ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul da göndermede bulundu.

MAGAZİN 27.04.2021, 17:12 28.04.2021, 16:16
Şeyma Subaşı’nın uçak paylaşımına, bir gönderme de Çağlar Ertuğrul’dan!

Mısır’lı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisi Şeyma Subaşı için yaptığı uçak jesti ve Subaşı’nın bunu paylaşması hala gündemdeki tazeliğini koruyor. Hatırlanacağı üzere bu paylaşıma bir çok isimden tepki gelmişti.



Yeşim Salkım ve Cenk Eren’den gelen sert tepkilerin yanı sıra, Şebnem Bozoklu’nun güldüren göndermesi dikkat çekmişti. Bindiği vapurun boş olduğu anları fotoğraflayan Bozoklu, espriyle bir başkasının kapattığı vapura bindiğini yazmış ve paylaşmıştı.


 


Çağlar Ertuğrul’dan sinema salonu ricası

Son olarak Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’ye bir gönderme de Çağlar Ertuğrul’dan gelmişti. Ertuğrul’un göndermesi ise sosyal medyada oldukça dikkat çekerken herkesi kahkahaya boğdu. Mohammed Alsaloussi’ye seslenerek ‘Katrilyarder Mısırlı sevgili’ diyen Ertuğrul, bir ricada bulundu. Yeni yayınlanan film 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istediğini söyleyen Ertuğrul, Alsaloussi’den sinema kapatma ricasında bulunmayı espriyle sordu. 



Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Subaşı, kendisinin çok değerli olduğunu ve en iyisini hak ettiğini söyleyerek, tartışmaları daha da alevlendirmişti. Bunun üzerine Gamze Özçelik Subaşı’nı, dünyanın dört bir yanında açlıkla mücadele eden çocuklar üzerinden - vurmuştu. Kızı ve sevgilisiyle Bali’ye giden Subaşı, tatil dönüşü jet bulamayınca, sevgilisi onun için bir yolcu uçağını kapatmıştı.

Yorumlar (0)