Şeyma Subaşı’nın özel jet mutluluğu!

Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağına kapatma jestinin yankıları sürerken, jestlerin arasına bir yensisi daha eklendi. Sevgilisi Subaşı’nın ayaklarını yerden kesen Alsaloussi, bu kez Subaşı için özel jet buldu. Çift, özel jetle birlikte İbiza’ya tatile gitti. 

MAGAZİN 08.05.2021, 16:18 08.05.2021, 18:31
Şeyma Subaşı’nın özel jet mutluluğu!

Bir süredir Mısır’lı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beraberlik yaşayan fenomen isim Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay sevgilisin jestini paylaşmasıyla olay olmuş ve gündeme oturmuştu. Hatırlanacağı üzere ülkesine dönmek için özel jet bulamayan Şeyma Subaşı’na sevgilisi, özel bir yolcu uçağını kapattırmıştı. Böyle Subaşı Bali’den, Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa Ilıcalı ile beraber dönebilmişti. 



Bu kez özel uçak jesti geldi

Şimdi ise sevgilisine önceki jesti konuşulmaya devam eden Mohammed Alsaloussi, yeni bir jeste daha imza attı. Daha önce bir yolcu uçağının tüm koltuklarının biletini alarak kapattıran Mohammed Alsaloussi, bu kez Subaşı için özel jet ayarladı. Özel jetle havalanan çift, İbiza’ya tatile gitmek için havalandı. Daha önce de bir hafta Dubai’de tatil yapan çift, dönüşte de özel jetle ülkelerine dönmüştü.



Sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor

Sosyal medyada her anını paylaşan Subaşı, bu özel jet sürpriz karşısında çok mutlu oldu. Hem jetin içinden hem de dışından fotoğraf çekerek paylaşım yapan Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’ye sevgisini haykırdı.



Daha önce de uçak jestinin haberlerde yer alması üzerine tepki toplaması konuşulan Subaşı, bir açıklama yapmış ve kendisinin çok değerli olduğunu belirtmişti. İyi bir insan olma tavsiyesine uyduğunu söyleyen Subaşı, tanrının da kendisine en iyisini söylemişti. İbiza’da sevgilisiyle tatiline devam eden Subaşı, oldukça mutlu olduğu anları paylaşmayı sürdürüyor. 

Yorumlar (0)