Şeyma Subaşı’na bir tepki de Gamze Özçelik’ten geldi!

Mısır’lı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı için yaptığı uçak jestinin yankıları hala konuşulurken, Subaşı’na bir tepki de Gamze Özçelik’ten geldi. ‘En iyisin hak ediyorum’ açıklamasında bulunan Subaşı’na tepki gösteren Umuda Koşanlar derneği başkanı eski oyuncu Özçelik, tepkisini Afrikalı çocuklar üzerinden verdi.

MAGAZİN 21.04.2021, 10:40 21.04.2021, 17:35
Şeyma Subaşı’na bir tepki de Gamze Özçelik’ten geldi!

Sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı için özel uçak kapatan Mısır’lı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin jesti, gündemde her gün yer almaya devam ediyor. Hatırlanacağı gibi Subaşı, sevgilisi ve kızı Melisa’yı da alarak Bali’ye tatile gitmişti. Tatil sonunda ülkeden ayrılmak üzere hareket eden çift, dönüş için özel jet bulamamıştı. Bunun üzerine Alsaloussi, bir yolcu uçağını Şeyma Subaşı ve kızı için kapatmıştı. Daha sonra Subaşı, gelen tepkiler üzerine en iyisini hak ettiğine dair bir açıklamada bulunmuştu.

‘Çocuklar en özel değil miydi?’

Bunun üzerine Cenk Eren ve Yeşim Salkım gibi ünlülerden tepki alan Subaşı’na, bu kez de Umuda Koşanlar Derneği başkanı ve eski oyuncu Gamze Özçelik’ten de tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Özçelik, Afrikalı çocukların fotoğraflarını paylaştı. En iyisini hak ettiğini belirten Subaşı’na gönderme yapan Özçelik, dünyanın dört bir yanında savaşla, tacizle, sefalet ve açlıkla uğraşan çocukları hatırlattı. Kiminin yetim kaldığını söyleyen Özçelik, bu çocukların en iyisin hak edip etmediğini ve çocukların en özel olup olmadığını sordu.



Sosyal medya üzerinden gösterişli paylaşım yapanlara seslenen Özçelik, bu dünyada yokluğun büyük bir sınav ve varlığın da daha büyük bir sınav olduğunu belirtti. Gösterişli paylaşım yapıp canların yararına parmak basıldığını savunan Özçelik, dünyanın fani olduğunu kötü görünenin aslıda bin bir güzelliğe sahip olabileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)