Şeyma Subaşı ve Guido Senia'nın fotoğraflarına aile tepkisi!

Yakın bir arkadaşının YouTube kanalına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile özel fotoğraflarını paylaşmasına ailesinin tepki gösterdiğini itiraf etti.

MAGAZİN 24.10.2019, 10:10
Şeyma Subaşı ve Guido Senia'nın fotoğraflarına aile tepkisi!

Yakın arkadaşı Cihan Şensözlü'nün YouTube kanalındaki programa konuk olan Subaşı, Şensözlü'nün sorularını yanıtladı. Yaklaşık 15 gün önce, bir süredir birlikte olduğu İtalyan DJ Guido Senia ile samimi pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı, fotoğraflara ailesinin verdiği tepkileri ilk kez açıkladı.


Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ünlü İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Subaşı, 10 Ekim'de Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarını paylaştı. Subaşı'nın cesur pozları, bazı kişiler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Subaşı ise katıldığı programda gelen yorumları kesinlikle okumadığını, yorum okumaya harcayacağı zamanı spor için ayırdığını söyledi.

Paylaştığı fotoğraflardan sonra ailesi ve yakın çevresinin verdiği tepkilerden söz eden Subaşı  "Instagram'da aa güzelmiş paylaş gitsin, diyerek paylaşıyorum ve bunun matematiğini yapan bir insan değilim. Yapmayalım, bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalara sebebiyet oldum. Hala bunu törpülemiş değilim bu benim suçum." dedi.

"BANA KALSA DUDAKTAN ÖPERKEN BİLE FOTOĞRAF PAYLAŞABİLİRİM"


"Guido ile paylaştığım fotoğraflara kendi arkadaşlarım da şoke oldu. Arkadaşlarımın bazılarından şöyle tepkiler aldım; "Biz bu kadar samimi olduğunuzu bilmiyorduk", "Çok iyi oldu, başka konuşanlara kapak oldu","Buna ihtiyaç vardı, çok iyi oldu yürü gitsin." Fotoğrafı paylaşırken uçaktaydım ve içimden geldi çünkü çok güzel bir zaman geçirmiştik. Hem çok zor hem de çok eğlenceli bir yaz geçirdim. Ailemden ise "Kızım o birkaç fotoğrafa ne gerek vardı?" tepkisi geldi. Ben de onlara içimden bunu da paylaşmak geldi dedim. Onlar da "Evet ama kızım biz Türkiye'de yaşıyoruz, örf ve adetlere göre ve Melisa var o da büyüyecek onu da düşün" dediler. Bana kalsa dudaktan öperken bile fotoğraf paylaşabilirim."

Yorumlar (0)