Şeyma Subaşı, Türkiye'yi terk ediyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde kalan Şeyma Subaşı, Türkiye'de yaşamayı düşünmediğini duyurdu. 

MAGAZİN 16.09.2021, 13:35 18.09.2021, 09:51
Şeyma Subaşı, Türkiye'yi terk ediyor

Bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Elsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, yeni bir Youtube videosu yayınladı.

“İlişkiniz varsa İbiza’ya gitmeyin”

Yaklaşık 14 dakikalık bir video yayınlayan Subaşı, aldığı radikal kararları açıkladı.

Ibiza'da erkek arkadaşı Mohammed Elsaloussi ile bocaladıkları bir süreç geçirdiklerini itiraf eden Şeyma Subaşı, esprili bir şekilde, "İlişkisi olan Ibiza'ya gitmesin." sözlerini kullandı.

31 yaşındaki Şeyma Subaşı, ''Ibiza'nın bir enerjisi var. Es Vedra'nin olduğu bölgeye Bermuda Şeytan Üçgeni'nin olduğu yer deniliyor. Bu yüzden olabilir. İnanılmaz bir enerjisi var fakat bununla birlikte çok ağır bir enerjisi de var, o enerjiyi hem iyi hem de kötü anlamda hissediyorsunuz. Kötü hissettik demek istemiyorum fakat zihniniz kuvvetli değilse eğer bir tık bocalayabiliyorsunuz.” açıklamasını yaptı.

“Mohammed, beni ailemden istedi”

Bodrum'da aile tatili yaptıklarını ifade eden ŞEyma Subaşı, ailesinin Elsaloussi'yi çok sevdiğini ve iyi anlaştıklarını ifade ederken, ''Aslında isteme oldu. Mohammed Elsaloussi ailemden istedi beni. Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar kafanıza taş düşsün. Evlendik belki de. Nereden biliyorsunuz?” sözlerini kullandı. Düğüne ilişkin açıklama yapan Şeyma Subaşı, önce düğünü Ibiza'da yapmayı planladıklarını fakat çok acele etmemek amacıyla iptal etme kararı aldıklarını aktardı.

Düğünü nerede yapacaklarını henüz bilmediğini belirten Şeyma Subaşı, ''Mohammed Elsaloussi, 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir yıl boyunca herkes bizim düğünümüzü konuşacak' dedi bana.” açıklamasını yaptı.

“Miami’ye taşınıyorum”

Bir ay sonra Miami'ye taşınacağını açıklayan Şeyma Subaşı, kızı Melisa'nın İstanbul'da okuyacağını ve bu sebeple onu görmek için her ay Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyacağını ifade etti. 

Erkek arkadaşı Mohammed’in, gittikleri her ülkede ev almak istediğini ifade eden Subaşı, Türkiye'de yaşamayı düşünmediğini belirtti. Elsaloussi'nin İstanbul'u çok sevdiği için İstanbul’da da bir ev alabileceklerini aktaran Subaşı, Miami'den İstanbul'a geldiklerinde beraber yaşayabileceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)