Şeyma Subaşı o davayı kaybetti!

Şeyma Subaşı, 2017’de ‘Is-it-ok’ adlı bir moda aplikasyonunu tanıtmıştı. Fakat Safiye Nur Şimşek, bu girişimi kendisinin hayata geçirdiğini söylemiş ve Subaşı’ya dava açmıştı.

MAGAZİN 22.05.2019, 16:20 22.05.2019, 16:33
Şeyma Subaşı o davayı kaybetti!

Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir şekilde boşanan ve hemen ardından İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, kendisine açılan bir davayı kaybetti. 2017’de Subaşı, ‘Is-it-ok’ ismini verdiği moda danışmanlığı uygulaması için çalışmalara başlamış ancak Subaşı’nın bu hamlesi Safiye Nur Şimşek’i harekete geçirmişti. Şimşek, bu girişimi kendisinin hayata geçirdiğini iddia etmiş ve Subaşı’ya dava açmıştı.

Şeyma Subaşı, 2017 yılında eski eşi Acun Ilıcalı ile katıldığı bir televizyon programında ‘Is-it-ok’ adlı aplikasyonun, moda dünyasının kasıp kavuracağını iddia etmişti. Bu moda danışmanlığı uygulaması ile sokağa çıkmadan önce, bir etkinliğe veya davete giderken hazırlamış olduğunuz kombinleri yükleyecek ve puanlama sonucunda kombinizin iyi olup olmadığını öğrenebilecektiniz.

“BENİ ENGELLEMİŞTİ”

Bilgisayar mühendisi olan Safiye Nur Şimşek, Şeyma Subaşı hakkında “Verdiği röportajda projesiyle ilgili detayları okudum. Yapacağını duyurduğu yeni projenin bizim daha önce yaptığımız bir çalışma olduğunu gördüm. Instagram sayfasına girdim ancak beni engellemişti.” açıklamasını yaptı.

ŞEYMA SUBAŞI’DAN NASIL TEPKİ GELMİŞTİ?

Safiye Nur Şimşek’in iddiaları üzerine açıklama yapan Şeyma Subaşı, haberlerin asılsız olduğunu ve iftira atan kişi hakkında yasal haklarını kullanacağını belirtmişti. Hatta “Şeyma’ya çamur at. Belki seni konuşurlar.” notuyla da sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. İşte o paylaşım: 

“DAVA SÜRECİMİZ OLUMLU TAMAMLANDI”

Açtığı davanın sonuçlandığını duyuran Şimşek, şunları söyledi:

Uzun zamandır bu haberi vermeyi bekliyordum. Malum kişiyle olan dava sürecimiz olumlu tamamlandı. Zaten bu süreçte malum kişinin, projesini ortaya çıkaramamasından az çok aslında anlamışınızdır. Dava açıldıktan sonra ne proje var, ne köy var ne kasaba var. Çok şükür. Ben zaten maddi anlamda hiçbir şey talep etmemiştim.

Yorumlar (0)