Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya sitem

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’ya bir çağrı yaptı.

MAGAZİN 16.11.2021, 15:49 17.11.2021, 09:25
Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya sitem

Mısırlı iş insanı M. Alsaloussi ile aşk yaşayan Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden kızı Melisa hakkında bir açıklama yaptı.

“Karar veremiyorsun”

Subaşı'nın yaptığı paylaşım, eski eşi Acun Ilıcalı'ya bir gönderme olarak değerlendirildi.

"8 yıl önce Melisa, Miami'de doğdu. O zaman annesinin meleği Melisa, neden annesiyle birlikte Miami’de yaşayamasın. Tek başına kararı veremiyorsun işte." ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı'nın bu sözleri, eski eşi Acun Ilıcalı ile problem yaşadığı olarak yorumlanırken, daha sonra Subaşı, yeni bir açıklama yaptı ve "Her çocuğun yeri annesinin yanıdır. Seçimleri sebebiyle ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, çocuğu da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inildiğinde birkaç saat daha anlatmaya lüzum yok. Bence Melisa yanıma gelmeli. Burada Miami'de okula gidebilir. Kızımı mutlu ve pozitif büyütebilirim. Burada ben aile kurmayı seçiyorsam kızım da yanımda olmalı, benimle birlikte yaşamalı."

“Melisa iyi bir anne”

Bir süredir Melisa Ilıcalı, babasıyla beraber İstanbul'da yaşıyordu. Acun Ilıcalı, daha önce bir açıklama yapmış ve şöyle konuşmuştu:

"Melisa'nın neşesini ve enerjisini Şeyma'dan aldığını düşünüyorum. Şeyma iyi bir anne; tutkulu ve çocuğuna bağlı. FaceTime'dan her dakika bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz fakat burada önemli olan o çocuğun mutluluğu ve geleceği. İkimiz de buna dikkat ediyoruz."

Yorumlar (0)