Şeyma Subaşı - Mohammed aşkı bitti! Gece yarısı paylaşımı

Şeyma Subaşı, erkek arkadaşı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından gece yarısı bir paylaşım yapan Subaşı, ayrılık kararının, karşılıklı anlaşma sonucunda alındığını duyurdu.

MAGAZİN 11.03.2022, 08:58 12.03.2022, 13:53
Şeyma Subaşı - Mohammed aşkı bitti! Gece yarısı paylaşımı

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikten bir çocuğu olan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı, bir kez daha gelin olmak için hazırlıklar yapıyordu.

Şeyma-Mohammed ilişkisi bitti

Şeyma Subaşı, yeniden gelin olmak için hazırlıklar yaparken takipçilerine, gece yarısı yaptığı paylaşımda üzücü bir haber verdi. Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 1,5 yıldır beraber olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisinin bittiğini açıkladı.

‘Anlaşmalı ayrılık'

Şeyma Subaşı, Mohammed ile olan ilişkisinin sona erdiğini şu sözlerle açıkladı:

"Sizlerin de tanık olduğu ve bildiği üzere yaklaşık 1,5 yıldır Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız beraberliğimizi, karşılıklı anlaşma sonucunda sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide yaşanabileceği gibi yaşadığımız anlaşmazlıklar neticesinde ilişkimizi devam ettiremeyeceğimize karar verip saygı içinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız karar ve yaşadığımız hassas döneme, takipçilerim ve basın mensuplarının anlayış ve saygısını rica ediyorum."

Erkek arkadaşından ayrılan Şeyma Subaşı, eşyalarını toplayarak Türkiye'ye döndü.

Yorumlar (0)