Şeyma Subaşı ile tartıştı mı? Acun Ilıcalı açıkladı

Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, önceki gün eski eşi Şeyma Subaşı ile herkesin önünde tartıştığına yönelik yayımlanan haberlere ilişkin açıklama yaptı. 

MAGAZİN 20.07.2022, 13:52 21.07.2022, 09:06
Şeyma Subaşı ile tartıştı mı? Acun Ilıcalı açıkladı

Önceki gün Bodrum’daki bir davete katılan Acun Ilıcalı ve eski Şeyma Subaşı’nın herkesin önünde tartıştığı iddia edilmişti. Uzun süre gündem olan ve sosyal medyada da hızla yayılan haberlerin ardından Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. Tartışma iddialarını yalanlayan Ilıcalı, haberlerde bahsedilen hiçbir konunun gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

“Delinin biri kuyuya taş attı, kimse çıkaramadı”

Şeyma Subaşı ile yalnızca sohbet ettiklerini ve aralarında hiçbir tartışmanın yaşanmadığını vurgulayan Acun Ilıcalı, “Ben kimseyle tartışacak bir insan değilim. Benim karakterim böyle. Delinin birisi kuyuya taş attı, kimse de çıkaramadı. Ne görüntü var ne ses var. Ortada hiçbir şey yok ama çarşaf çarşaf iddiaları yayımlıyorlar” şeklinde konuştu. 

“Son derece güzel bir şekilde sohbet ettik”

“2 kare fotoğrafın altına bir sürü hikâye yazmışlar” diyerek sözlerine devam eden Ilıcalı, “Bu tarz senaryolar elbette artık bana normal geliyor. Şeyma ile hiçbir konuda tartışmadık. Son derece güzel bir şekilde sohbet ettik. Ben kimsenin hakkında kötü düşünen bir insan değilim. Onun da her zaman huzurlu ve mutlu olmasını arzularım” şeklinde konuştu. 



Yorumlar (0)