Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken bikinili poz

Son günlerde sevgilisi Guido Senia ile İbiza tatiline devam eden Şeyma Subaşı, sevgilisi ile bir fotoğraf karesini "Asla bitmeyen Ibiza..." notuyla paylaştı. 

MAGAZİN 07.10.2019, 13:46
Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken bikinili poz

Şeyma Subaşı geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile 10 dakikada noktaladığı evliliğinin ardından gönlünü Guido Senia'ya kaptırmıştı. Sevgilisi ile daha çok vakit geçirebilmek için sık sık yurtdışına giden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta bir ayrılık şoku yaşamıştı. İkili birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. 

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önünde yaşamaya devam ediyor.

Siyah-beyaz leopar desenli bikinisiyle paylaşım yapan Subaşı, sevgilisi Guido'nun da karede olduğu fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmasının ardından fotoğrafı kısa sürede 100 binden fazla beğeni aldı. Sosyetik güzelin takipçileri paylaşımın altına "Biz de burada yağmurla boğuşuyoruz. Sen keyif yapıyorsun" gibi yorumlar geldi.

Günlük hayatından paylaşımlarına devam eden Subaşı, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklama ile herkesi şaşırtmışı.

İlgili resim

Kızı Melisa'nın küçüklük fotoğraflarını paylaşan Subaşı, paylaşımına, "Çünkü bebeğimin bebek günlerini çok özlüyorum. Sen benim biricik Melisa'msın" notunu eklemişti.

Subaşı, bir takipçisinin, "Bir çocuğun mu var?" sorusuna, "Sanırım bir tane daha istiyorum" yanıtını vermişti.

Yorumlar (0)