Şeyma Subaşı bütün fotoğrafları sildi

Geçtiğimiz hafta bebeğini düşürdüğünü duyuran Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin tüm fotoğraflarını Instagram'dan sildi.

MAGAZİN 27.06.2021, 00:21 28.06.2021, 09:42
Şeyma Subaşı bütün fotoğrafları sildi

Şeyma Subaşı uzun bir dönemdir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu. Evleneceğini ve hamile olduğunu açıklayan Subaşı, geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, bebeğini yitirdiğini duyurdu. Bu açıklamanın akabinde Şeyma Subaşı, Ibiza'da yalnız başına görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Subaşı'nın yanında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve parmağına yüzüğü takmaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti. 

"Biraz saygı lütfen"

Şeyma Subaşı, hakkında çıkan ayrılık iddiaları ile ilgili olarak, "Beni biraz rahat bırakın. İnsanın kaybına biraz saygınız olsun. Yanıt vermek ya da konuşmak mecburiyetinde değilim. İstersem eğer sosyal medyadan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Biraz saygı lütfen. Türk medyasında hakkımda çıkan haberlerle hiç ilgilenmiyorum. Bu yüzden de her açıklamamı İngilizce olarak yapıyorum." sözlerini sarf etmişti.

Alsaloussi'nin tüm fotoğraflarını sildi

Bu açıklamaların üzerinden uzun bir süre geçmeden Şeyma Subaşı'dan yeni hamle geldi. Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. 

Yorumlar (0)