Şeyma Subaşı: Allah'a inanmayı seçiyorum

Sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaparak içine döken Şeyma Subaşı, “Allah’a inanmayı seçiyorum ve tüm yaşananlar bir sebeple oluyor, bunu çok iyi biliyorum” dedi. 

MAGAZİN 30.08.2022, 10:40 30.08.2022, 14:57
Şeyma Subaşı: Allah'a inanmayı seçiyorum

Eski aşkı Mohamed Alsaloussi ile kısa süre önce yeniden barışarak hayatında yeni bir sayfa açan Şeyma Subaşı, son paylaşımı ile sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Lüks yaşamı ile sık sık gündeme gelen Subaşı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu hayatta hepimiz mutluluğu arzularız. Sadece mutlu olmak için. Ama bence mutluluk bazı soruları sormakla bulunur. Mutluluk, bu sorulara doğru yanıtlar vermekle gelir. Bunların hepsi içimizde. Ancak asıl mesele, kendine doğru soruları sorabilmektir” dedi. 

“Bu geçici yaşamda bizi gerçekten mutlu eden şey nedir?”

“Bizi ne mutlu eder?” diyerek sözlerine devam eden Subaşı, “Bu geçici yaşamda bizi gerçekten mutlu eden şey nedir? Benim için doğru olan yanıtları biliyorum ve onları yaşıyorum. İçimdeki saf ve gerçek huzurla yaşıyorum. Basit şeyler... Dış mutluluğumun ne olduğunu bilmek ve iç mutluluğumun bilincinde olmak… Dış mutluluk derken anlatmak istediğim, dış dünyadan aldığım şeyler… Gerçek değerimi bilmek ve gereksinimlerime yeterince dikkat etmek, benim için mutluluğa giden yol. Eğer o gereksinimim huzurlu bir yalnızlık ya da uzun bir uykuysa, bunu anlarım ve bu imkânı kendime sağlarım” ifadelerini kullandı. 

“Doğru yaşamayı seçiyorum”

Ailesini sevdiğini ve değer verdiğini vurgulayan Subaşı, “Herkesin mutluluk için ihtiyaç duyduğu şeyler farklı olabilir. Ben ailemi seviyorum ve onlara yeteri kadar değer veriyorum. Benimle birlikte olan arkadaşlarımı seviyorum ve onlara da yeteri kadar değer veriyorum. Doğru yaşamayı seçiyorum. Allah’a inanmayı seçiyorum ve tüm yaşananlar bir sebeple oluyor, bunu çok iyi biliyorum. Kendiniz için, çevrenizdeki insanlar için ve aileniz için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bilmek, size çok iyi hissettiriyor” dedi. 

“Kendinize doğru soruları sorduğunuzdan emin misiniz?”

Subaşı, mesajının son bölümünde şu ifadelere yer verdi:

“Kendiniz hususunda iyi hissetmek, asıl olan gerçektir. İyi bir insan olmak, herkese çok huzurlu hissettirir. Huzur içerisinde yaşamımızı sürdürürken bedeniniz bu dünyada topraklanmış ve güvende, ruhunuz yumuşak ve hafif, farklı boyutlara seyahat ediyor gibidir. Hayatta olmak ne demektir? Gerçek mutluluğunuzu keşfetmek için kendinize doğru soruları sorduğunuzdan emin misiniz? Bu soruların yanıtlarını kucaklamaya, kendinizi mutlu etmeye hazır mısınız?"

Yorumlar (0)