Şeyma'nın Meedo'su, Türk kadınlarından vazgeçmiyor: Sırada "O" isim var

Şeyma Subaşı'nın evlilik yolundan döndüğü sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Serenay Sarıkaya'nın Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafa yorum yaptı. Türk kullanıcıların ağına takılan yorum ağızları açık bıraktı. Bunun iki sebebi vardı: O fotoğrafın tam 30 hafta önce paylaşılmış olması ve Acun Ilıcalı'nın Sarıkaya'ya attığı imalı bakışları hatırlatması.

MAGAZİN 29.04.2022, 08:33 29.04.2022, 16:37
Şeyma'nın Meedo'su, Türk kadınlarından vazgeçmiyor: Sırada "O" isim var

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşanmasının ardından gönlünü Mısırlı Mohammed Alsaloussi'ye namı diğer "Meedo'ya" kaptırmıştı. Çiftin yurt dışında görkemli bir düğünle evleneceği konuşulurken ani ayrılık kararı herkesi şaşkına uğramıştı. Mısırlı sevgilisinden ayrılan Subaşı, Türkiye'ye dönerek iddialara göre Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başladı. Ancak taraflar, bu konu hakkında yorum yapmadı.



Meedo, Subaşı'ya karşı atak yaptı

Subaşı ile Sabancı arasında aşk dedikodularının çıkmasının ardından Meedo'dan karşı atak geldi. Meedo, Serenay Sarıkaya'nın tam 30 hafta önce paylaştığı bir fotoğrafa "Harika parça" yorumunu yaptı ve Sarıkaya'nın bazı fotoğrafını beğeni yağmuruna tuttu. Mısırlı Enişte'nin bu yorumu ve beğenileri, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

Yorumlar (0)