Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Vasiyete itiraz...

17 Temmuz'da vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Gizem Özköseoğlu, vasiyete karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaklarını söyledi. 

MAGAZİN 21.07.2020, 12:12
Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Vasiyete itiraz...

Seyfi Dursunoğlu, 17 Temmuz'da aramızdan ayrılmıştı.

"Huysuz Virjin" tiplemesiyle gönüllerde taht kuran Seyfi Dursunoğlu için dün düzenlenen cenaze törenine ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) Genel Başkanı olan Ayşe Yüksel de katılım gösterdi. 

Ayşe Yüksel, Seyfi Dursunoğlu'nun ÇYDD'ye (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) mal varlığını bağışladığını belirterek, kendilerinin de hukuki sürecin bitmesinin ardından gerekeni yapacaklarını söyledi. Ayşe Yüksel, Seyfi Dursunoğlu'nun mirası dolayısıyla gururlu olduklarını ve önemli bir sorumluluk duygusuna kapıldıklarını ifade etti. 

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Gizem Özköseoğlu, vasiyetinde tam olarak ne olduğunu henüz bilmediklerini, ailesi olarak tüm isteklerini harfiyen yerine getireceklerini ifade etti. 

Kendisinin de avukat olduğunu belirten Gizem Özköseoğlu, vasiyete karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaklarını, söz konusu vasiyete sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.

Gizem Özköseoğlu, Seyfi Dursunoğlu'nun kendilerine herhangi bir şey bırakılmaması nedeniyle üzülmediklerini, dayısının ÇYDD'ye (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) vasiyet yazdığını bildiklerini belirtti.

Dayısının doğru olanı yaptığını vurgulayan Gizem Özköseoğlu, ailesi olarak onunla gurur duyduklarını, dayısının örnek alınması gereken bir kişi olduğunu kaydetti. 

Gizem Özköseoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Seyfi Dursunoğlu için anıt mezar taşı yaptırılacağını da ekledi. 

Yorumlar (0)