Sevim Alan: "Rihanna’yla ortak oluyoruz"

İrem Derici ve Bülent Ersoy gibi birçok ünlünün güzellik danışmanlığını yapan Türk güzellik koçu Sevim Alan, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın ekibinden bir teklif alan Sevim Alan, görüşmeler için ABD’ye gitme hazırlıkları yapıyor.

MAGAZİN 01.08.2021, 10:55 02.08.2021, 09:01
Sevim Alan: "Rihanna’yla ortak oluyoruz"

Güzellik sektörünün ünlü isimlerinden biri olan Sevim Alan, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’de 15 şubesi var

Bülent Ersoy ve İrem Derici gibi pek çok ünlü isme güzellik danışmanlığı yapan Sevim Alan’ın, Türkiye’de 15 şubesi bulunuyor. Alan, şimdi ise dünya devleriyle çalışmak için kolları sıvıyor.

Instagram’dan keşfetti

Uzun bir süredir güzellik koçu olarak hizmet sunan ve Instagram üzerinden de geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Sevim Alan, başarılı çalışmalarını sosyal medya aracılığıyla yurtdışında tanıtma imkanı buldu. Özellikle Instagram, Sevim Alan için büyük bir fırsat olurken, Alan’ın dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna tarafından keşfedilmesine aracı oldu.

"Şimdiden Rihanna bana uğur getirdi" 

Ekibi aracılığıyla Rihanna’nın kendisiyle iletişime geçtiğini belirten Sevim Alan, yakın bir dönemde ünlü yıldızla çalışmak üzere ABD’ye uçacağını açıkladı. ve şunları söyledi:

“Rihanna ile Instagram’da yollarımız kesişti. Bana teklif sundular, ben de bunu değerlendirmek istediğimi ilettim. Yakın bir zamanda yanına gideceğim, orada detayları görüşeceğiz. Sevim Alan markasını dünyanın dört bir yanına taşımaya hazırım. Şimdiden, bu teklifin sektörde duyulması dahi heyecan oluşturdu. İşlerimiz de inanılmaz derecede arttı. Rihanna’nın şimdiden bana uğur getirdiğini söyleyebilirim”

Yorumlar (0)