Sevilen şarkıcı Merve Özbey, annelik duygusunu tattı!

Sevilen şarkıların yorumcusu Merve Özbey, bebeğini kucağına aldı. Geçen yıl evlendiği Kenan Koçak’tan olma çocuğunun cinsiyetini kız olarak açıklayan Özbey, kızının adını ‘Özüm’ koydu.

MAGAZİN 27.02.2021, 12:46
Sevilen şarkıcı Merve Özbey, annelik duygusunu tattı!

Müzik dünyasında “Helal Ettim”, “Duman” ve “Yaramızda Kalsın” gibi şarkılara imza atan başarılı sanatçı Merve Özbey, doğum yaptı. Salgın sürecini hamile olduğu için bol bol evde geçiren Özbey, hamilelik sürecinde sosyal medya hesabında bolca paylaşım yapmıştı. Bebeğinin cinsiyetini kız olarak açıklana Özbey, geçtiğimiz yıl iş adamı Kenan Koçak ile evlenmişti.

Kızının adını ‘Elif Özüm’ olarak açıklamıştı

Özbey, akşam saatlerinde kucağına aldığı kızının adını ‘Elif Özüm’ olarak koydu. Sevilen şarkıcının minik Özüm, 47 cm boyunda ve 2.530 gram ağırlığında olarak dünyaya geldi.



Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede doğum yapan Özbey'in ve Özüm’ün sağlık durumu, hastanenin başhekimi tarafından iyi olarak belirtildi.

Hamile olduğu süreçte babasının kaybıyla sarsılan Merve Özbey, bir yandan da bebeğinin gelişi için hazırlanmıştı. Sosyal medya hesabında bol bol paylaşım yapan ve kızına seslenen Merve Özbey,  evdeki hallerini de paylaşmıştı.

Yorumlar (0)