Sevilen oyuncu Feyza Civelek’ten, kimseye güven kalmadı çıkışı!

Rol aldığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle adını duyuran sevilen oyuncu Feyza Civelek, yürüyüş yaparken görüntülendi! Yazın yeni bir sinema filminde rol alacağını söyleyen Civelek, aşk hayatı hakkındaki soruları da cevapladı. Hayatında biri olmadığını söyleyen Civelek, magazin haberlerini takip ettiğini ve orada ilişkileri görerek artık kimseye güveninin kalmadığını itiraf etti!

MAGAZİN 26.04.2021, 16:42 27.04.2021, 15:35
Sevilen oyuncu Feyza Civelek’ten, kimseye güven kalmadı çıkışı!

Sön dönemde adını sık duyuran ve rol aldığı ‘Adını Feriha Koydum’, ‘Güllerin Savaşı’, ‘Bir Umut Yeter’ gibi dizilerin ardından son olarak ‘Sol Yanım’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Feyza Civelek, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. İki ayda tam 21 kilo vererek yeni bir görünüme kavuşan Feyza Civelek, her gün en az bir saat yürüyüş yaptığını söyledi. Yeniden kilo almaktan çok korktuğu için spor yapmanın bağımlılık haline geldiğini söyleyen Feyza Civelek, hayatından hamur işini ve şekeri çıkardığını söyledi.



Yeni projelerinden bahsetti

Rol aldığı ‘Sol Yanım’ dizisi 12. bölümde final yapan ve dizide Nazlım karakterine hayat veren Civelek, yeni sezon için görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Yaz aynıda bir sinema filminde rol alacağını aktaran Feyza Civelek, yeni sezonda da yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkacağını söyledi. Yeni projeleri hakkında daha fazla detay vermeyen 26 yaşındaki oyuncu, aşk hayatı hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.



‘Kimseye güvenimiz kalmadı’

Hayatında biri olup olmadığını soran muhabirlere bir ilişkisini olmadığını söyleyen Feyza Civelek, bir yandan da ilginç bir çıkışa imza attı. Sürekli magazin haberlerine baktığını söyleyen Civelek, sanat camiasındaki kişilerin tuhaf ilişkiler yaşadığına parmak bastı. Arkadaşının sevgilisiyle ya da eski sevgilileriyle beraber olan insanlar gördüğün söyleyen Civelek, bunu yaşamaktansa yalnız olmayı tercih edeceğini söyledi. Civelek sözlerini, kimseye güvenin kalmadığını söyleyerek noktaladı. Civelek ayrıca şu anda ta 58 kiloda olduğunu ve görenlerin tanımakta zorlandığını söylüyor. 

Yorumlar (0)