Sevgilisinin Şeyma Subaşı ve kızı için uçak kapatmasına, tepikler gecikmedi!

Şeyma Subaşı, bu kez Mısır’lı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin kendisi için yaptığı jestle gündemde. Kızı Melisa ve sevgilisi ile Bali’ye tatile giden Subaşı, dönüş için özel jet bulamadı. Bunun üzerine Alsaloussi, sevgilisine bir jest yaptı ve bir yolcu uçağının tümünü, Subaşı ve kızı için rezerve etti. Bunun üzerine paylaşım yapan Subaşı’na Yeşim Salkım ve Cenk Eren gibi isimler tepki gösterdi.

MAGAZİN 20.04.2021, 11:43 21.04.2021, 10:25
Sevgilisinin Şeyma Subaşı ve kızı için uçak kapatmasına, tepikler gecikmedi!

Uzun zamandır Mısır’lı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı, evlilik teklifi almış ve dünya evine gireceğini açıklamıştı. Alsaloussi’nin ailesi ile de tanışan Subaşı, sevgilisi ve kızı Melisa’yı da alarak Bali’ye tatile gitmişti. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkaran çift, dönüş hazırlıklarına başlamıştı. Ülkeden ayrılmak üzere haraket eden çift, dönüş için özel jet bulamadı.



Uçak jesti sosyal medyada olay oldu

Bunun üzerine Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ve sevgilisinin Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa Ilıcalı için bir yolu uçağı kapattırdı. Bu jesti sosyal medya hesabının hikaye bölümünde paylaşan Şeyma Subaşı, adeta sosyal medya gündemine oturdu.



Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye gelen sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yi ailesiyle tanıştıran Subaşı, çok güzel bir ortamın oluştuğunu açıklamıştı. Yılın sonunda evlenmeyi düşünen çiftten Subaşı, ayrıca Alsaloussi ile Melisa’nın da abi kardeş gibi iyi anlaştığını belirtti. 



Salkım ve Eren’den tepki

Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisi Şeyma Subaşı için yaptığı uçan jesti ve Subaşı’nın paylaşımlarına ise tepkiler gecikmedi. En sert tepki ise, sanatçılar Yeşim Salkım ve Cenk Eren’den geldi. Subaşı’nın paylaşımına çocuğunu da alet ettiğini iddia eden ve buna tepki gösteren Yeşim Salkım, uçak kiralanmasına bir şey demeden Subaşı’nın paylaşım yapmasına kızdı. Durumun günah olduğunu söyleyen Salkım, Subaşı’na kızı üzerinden yüklendi. Salkım, Subaşı’na seslenerek “O çocuğa yazık, gerçekten ileri de mutsuz bir kadın olacak ve sorumlusu sen olacaksın." Dedi ve tepkisini koydu. Cenk Eren ise, kolay harcanan paraların hep sorunlu kaynakları olduğunu belirterek, Mohammed Alsaloussi’nin para kaynağını sorguladı.

Yorumlar (0)