Setlere geri döndü

Eşi Zafer Çika'nın trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından ekranlardan uzaklaşan Demet Akbağ'dan güzel haber

MAGAZİN 16.01.2020, 16:40
Setlere geri döndü

Usta oyuncu Demet Akbağ, eşi Zafer Çika'nın hayatını kaybetmesinin ardından kabuğuna çekilmişti. En son iki yıl önce Ata Demirer'le birlikte Hedefim Sensin filminde oynayan Akbağ, sosyal medya hesabından yeni bir film projesine başladığını duyurdu.

20 yıllık eşi Zafer Çika'yı bir trafik kazası sonucu kaybetmesinin ardından ekranlardan ve sosyal medyadan uzaklaşan Demet Akbağ, yeni yılda Yılmaz Erdoğan'la birlikte "Çok Güzel Hareketler Bunlar 2" sahnesine çıkarak, izleyenleri "Bir Demet Tiyatro" günlerine doğru nostaljik bir gezintiye çıkarmıştı. Uzun zaman sonra sahnede olmanın verdiği heyecanla, fenomenleşen Lütfiye ve Feriştah karakterlerine hayat veren Akbağ, sevenlerine yeni bir filmde yer alacağının müjdesini verdi.

Şimdilerde "9 Kere Leyla" adlı sinema filminin çekimleri için sette olan usta oyuncu, sette sobanın yanında ısınmaya çalışırken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşımın altına "Uzun bir aradan sonra yine kış filmi" notunu düşen Akbağ'ın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.

9 Kere Leyla filminin oyuncuları kimler?
Çekimleri İstanbul'da başlayan 9 Kere Leyla'nın başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy yer alıyor. 9 Kere Leyla'nın yönetmen koltuğunda ise Ezel Akay oturuyor.
 

Yorumlar (0)