Sertab Erener Eurovision'u anlattı: Umudumu kaybettim!

17 sene önce Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Sertab Erener, o gün yaşadıklarına ilişkin, "Bir ara umudumu kaybettim. Sıralamada aşağılara inmiştik çünkü. En son Belçika’nın verdiği puanla birinci olduk, sonrasını hatırlamıyorum." ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 27.05.2020, 09:12
Sertab Erener Eurovision'u anlattı: Umudumu kaybettim!

Sertab Erener, sosyal medya platformu Instagram'da düzenlenen bir canlı yayına konuk olarak katıldı. "Everyway That I Can" şarkısı ile 17 sene önce Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan sanatçı, o gece yaşadıklarını anlattı. 

O gece çok heyecanlı hissettiğini belirten Erener, şu ifadeleri kullandı:

"İlk provada heyecandan elimiz ayağımız titredi. Kendimi hep 'Bu bir konser' diye rahatlatmaya çalıştım. Hep tam tersi olur ya; bizi favori göstermeye başladıkları zaman da 'Acaba birinci olmayacak mıyız?' dedim."  

"En son Belçika’nın verdiği puanla birinci olduk"

Ünlü sanatçı, bir ara umudumu kaybettiğini ifade ederek, "Sıralamada aşağılara inmiştik çünkü. En son Belçika’nın verdiği puanla birinci olduk, sonrasını hatırlamıyorum." dedi.

Başına gelen talihsizliği anlatan Erener, "Her şey bitti, kulise döndük. Beni tüm dünya basını bekliyor, ben kulisi temizliyorum! Üzerime giyecek hiçbir şeyim yok, yanıma elbise almamışım. Kötü bir tane fermuarlı bir şey bulduk, onunla basın toplantısına gittim." diye konuştu. 

"Yeniden birinci çıkmak gurur verici"

Eurovision Şarkı Yarışması, 2003'te düzenlenen yarışmanın şarkılarını sosyal medya üzerinden tekrar oylamaya sundu. O yarışmada birincilik elde eden Sertab Erener, 17 senenin ardından yeniden birinci seçildi.

Erener, sonucun açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, "17 yıl sonra Eurovision resmi kanalı tarafından yeniden yapılan oylamadan birinci çıkmak gurur verici gerçekten." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)