Serenay Sarıkaya’dan aşk yaşadığı iddialarına sert cevap!

Uzun süredir projelerden uzak olan Serenay Sarıkaya’nın, is adamı Haldun Demirhisar ile beraber oldukları iddia edildi. Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra hayatında kimse olmayan Sarıkaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İddiayı yalanlayan Sarıkaya, haberde konusu geçen kişinin arkadaşı olduğunu ve yapılan yorumları da tamamen kınadığını belirtti.

MAGAZİN 12.04.2021, 10:59
Serenay Sarıkaya’dan aşk yaşadığı iddialarına sert cevap!

Rol aldığı ‘Alice Müzikali’ nin pandemi nedeniyle ara vermesiyle bir yıldır projesi olmayan Serenay Sarıkaya, şu sıra aşk hayatıyla gündeme geldi. Dijital platformda yayınlanacak olan ‘Şahmeran’ adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefleyen Serenay Sarıkaya’nın, iş insanı Haldun Demirhisar ile birliktelik yaşadığı iddia edildi. Uzun süre komedyen Cem Yılmaz ile beraber olan Sarıkaya’nın birçok kişi ile beraber olduğu yazılıp çizilmişti.

Çok sert bir cevap verdi

Hatta konuyu alevlendiren gelişme ise, ikilinin Göcek’te bir koyda teknede görüntülenmesi olmuştu. Fotoğrafların bir anda medyaya sızması ise ilişki olma ihtimalini kuvvetlendirmişti.



Koyda görüntülendi kişinin İzmirli iş adamı Haldun Demirhisar olduğunun ortaya çıkması ise, sosyal medyada konunun uzun süre konuşulmasına yol açtı. Konu hakkında açıklama yapan Serenay Sarıkaya, ortaya atılan iddiaya çok sert bir cevap verdi.

Yorumları kınadı

29 yaşındaki güzel oyuncu, hakkında çıkan aşk haberlerini tamamen asılsız olduğunu belirtti. Haberde bahsi geçen kişinin arkadaşı olduğunu belirten Sarıkaya, yapılan yorumlara ise çok sert çıktı. Sarıkaya, bir kadının güçlü bir erkekle olmasıyla istediği hayat yaşayabileceği imalarına çok kızan ve arkadaşı hakkında yapılan çirkin yorumlara da sinirlenen Sarıkaya, tüm yorumları kınadığını belirtti.

Yorumlar (0)