Serenay Sarıkaya İtalya’da nefesleri kesti

İtalya’nın Milano kentindeki bir etkinlikte görüntülenen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kıyafeti ve tavırları ile geceye damgasını vurarak gecenin en çok konuşulanlarından biri oldu.

MAGAZİN 09.10.2021, 10:38 10.10.2021, 12:07
Serenay Sarıkaya İtalya’da nefesleri kesti

Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya, modanın efsane markası Bvlgari’nin bir etkinliğinde boy gösterdi. Dünyanın tanıdığı ünlü yıldızlarla aynı partide bulunan genç isim, partiye gala elçisi olarak katıldı. Etkinlikte Türk tasarımcı Refik Anadol imzalı Serpenti Metamorphosis enstalasyonu ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 Bvlgari markası ile sanatçı Refik Anadol iş birliğinden doğan ‘Serpenti Metamorphosis’ enstalasyonu, Terazza Duomo 21'de isimli mekanda özel bir parti ile sergilendi. Partiye katılan isimler arasında Sarıkaya’nın yanı sıra, Tina Kunakey, Elodie, Chiara Ferragni, Francesca Michielin, Filippa Lagerback, Riccardo Mandolini, Alice Campello ve Ester Exposito gibi isimler de vardı.

Sarıkaya partide yıldızlaştı

 Birbirinden ünlü yıldızların katılım gösterdiği partide, objektifler Serenay Sarıkaya’yı yakın markaja aldı. Bu ilgiden oldukça memnun görünen Sarıkaya'nın kameralara verdiği pozlar ise sosyal medyada büyük beğeni gördü.

Yorumlar (0)