Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz ilişkisi bitti mi?

Cem Yılmaz, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisinin bittiğini söyledi. 

MAGAZİN 27.10.2020, 10:21 27.10.2020, 10:29
Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz ilişkisi bitti mi?

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya ayrıldı. 

47 yaşındaki komedyen, basın mensuplarının "Serenay Sarıkaya ile ilişkiniz bitti mi?" şeklindeki sorusuna "Ayrıldık!" yanıtını verdi. 

Defne Samyeli ile ilişkisini bitiren Cem Yılmaz, 2019 senesinin sonunda Yunanistan'ın Atina şehrinde Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti. Daha sonra Türkiye'ye dönen çift, birlikteliklerini doğrulamıştı. 

Önceden de birçok kez ayrıldıkları ileri sürülen ikili, tatilden paylaştıkları bir fotoğraf ile ilişkilerinin sürdüğünü belli etmişti. 

Cem Yılmaz'ın "Ayrıldık" şeklindeki açıklamasına rağmen hem ünlü komedyenin hem de Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya hesaplarında bulunan fotoğrafları silmedikleri fark edildi. 

47 yaşındaki komedyen, en son İstanbul Etiler'de oğluyla beraber objektiflere takılmıştı. Gazetecilerin sorularına sinirlenen Cem Yılmaz, oğlu Kemal'in yanında konuşmasının doğru olmayacağını söylemişti. 

Bakanlığa çağrı yapmıştı

Cem Yılmaz, Türkiye'de sağlık personeli için moral toplantıları ve söyleşilerin düzenlenmesi halinde herhangi bir ücret talep etmeden katılabileceğini ifade etmiş, bunun için Sağlık Bakanlığına çağrıda bulunmuştu.

Ünlü komedyen, daha sonra yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisine bu konuda iyi haberler verdiğini belirterek, kendisine teşekkürlerini sunmuştu. 

47 yaşındaki komedyen, hekimler, hemşireler ve bütün sağlık görevlileri ile bir araya gelebilmek için gereken planın yapılacağını duyurmuştu. 

Yorumlar (0)