Serenay'ın gala kombininin fiyatı "yok artık" dedirtti

Netflix'te yayınlanan 8 bölümlük Şahmaran dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya, gala gecesindeki kıyafetiyle ilgi çekti. Güzel oyuncunun gala kombinin değeri dudak uçuklattı.

MAGAZİN 20.01.2023, 19:20 23.01.2023, 09:21 Hakan Öksüz
Serenay'ın gala kombininin fiyatı "yok artık" dedirtti

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in üstlendiği "Şahmaran" dizisi, bugün Netflix'te izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin gala törenine rol arkadaşları Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile birlikte katılan Serenay Sarıkaya, transparan kıyafetiyle gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Güzelliğinin yanı sıra sesi ile de beğeni kazanan Serenay Sarıkaya'nın kıyafetinin maliyetiyle ilgili iddialar ortaya atıldı. İddialara göre 30 yaşındaki güzel oyuncunun gala kombini toplamda 124 bin Türk lirası tuttu. Elbisenin değerinin 77 bin lira olduğu kaydedildi. Sarıkaya'nın çantasının 33 bin lira, ayakkabılarının ise 14 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

Şahmaran'ın konusu

Muğla, Adana ve Mersin'de çekimleri yapılan Şahmaran dizisi, mesleği nedeniyle Adana'ya giden "Şahsu" karakterinin başından geçen olayları anlatıyor. Kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen "Mar" isimli gizli topluluğun içinde bulan Şahsu ile Maran'ın (Burak Deniz) yollarının kesişmesi, kadim bir kehanetin tamamlanmasına yol açacaktır. İnsan ve yılan ırkının kaderi, bu aşka bağlıdır.

Yorumlar (0)