Seren Serengil'in photoshoplu fotoğrafı, sosyal medyada alay konusu oldu

Son dönemde magazin camiasının en çok konuşulduğu isimlerden biri olan Seren Serengil'in, Instagram hesabından paylaştığı photoshoplu fotoğraf, sosyal medyada alay konusu oldu. 

MAGAZİN 01.06.2021, 17:18 02.06.2021, 09:28
Seren Serengil'in photoshoplu fotoğrafı, sosyal medyada alay konusu oldu

Sosyal medyada paylaştığı photoshoplu fotoğraflardan vazgeçmeyen Seren Serengil'in, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafına birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

"Robot gibi duruyor" 

Uzun bir süredir 'Dumping sendromu' ile mücadele ettiği bilinen Seren Serengil, bir mayo markasının katalog çekimleri için kameraların karşısına geçti. Seren Serengil'in çektiği ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarındaki photoshop ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Photoshop’u ve filtreyi fazla kaçırdığı belirtilen ünlü sunucu Serengil, son paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada yine kullanıcıların alay konusu oldu. Paylaştığı fotoğrafta ağ bacağını çok belirgin bir biçimde incelten Serengil’in, kısa bir süre sonra fotoğrafını yorumlara kapattığı görüldü.

Serengil’in photoshoplu fotoğraflarına ilişkin kullanıcılar tarafından yüzlerce yorum yapıldı. Gelen yorumlardan bazılarında; "Robot gibi duruyor", "Sağ bacak, soldakinin yarısı olmuş.", "Seren Serengil shop'u diye bir şey var bu hayatta ve acil patentini almalı", "Fotoğraflarıyla o kadar çok oynuyor ki, gerçeklik algısını yitirip ilk şeklini unutuyor ve bu fotoğrafların son hali ona çok normal geliyor.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)