Seren Serengil'in makyajsız hali olay oldu

Bir süredir dumping sendromu ile mücadele eden sunucu Seren Serengil, sosyal medyayı oldukça yoğun kullanıyor. Ünlü sunucu, son paylaşımı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Serengil'in, makyajsız olduğunu belirterek paylaştığı fotoğrafına, takipçilerinden yorum yağdı.

MAGAZİN 28.06.2021, 01:02 28.06.2021, 13:50
Seren Serengil'in makyajsız hali olay oldu

Kilo vermek için mide küçültme operasyonuna giren, ardından dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil, zor günleri atlamaya çalışıyor. Serengil'in, makyajsız olduğunu belirterek paylaştığı fotoğrafına, takipçilerinden yorum yağdı.

Makyajsız mı, Photoshop mu?

47 kiloya kadar düşmesinin ardından paylaştığı fotoğraflara yaptığı Photoshop'larla sürekli gündeme gelen Seren Serengil, 'makyajsızım' dediği halini takipçileri ile paylaştı. Fakat takipçileri Serengil'in makyajsız olduğuna bir türlü inanmadı.

Bazı takipçiler ise Serengil'in yine Photoshop'a başvurduğunu iddia etti.

"Beni makyajsız halimle seven biri var"

Sevgilisi Mustafa Tohma'nın çektiği görseli paylaşan Serengil, "Beni makyajsız halimle seven biri var. Fotoğrafı da o çekti. Tedavi sürecim geçtiğinde daha sağlıklı, kanlı-canlı çekersin. Şimdilik böyle." dedi.

Yorumlar (1)
Fatos 2 yıl önce
Seren Hanim Sizi televizyondan ilk gördüğümden beri sıze büyük bır hayranlık duyuyorum.Gerçekten kalbınızın o güzelliği bütün vücudunuza yansıyor siz cok guzel bır kadınsınız kim nederse desın o guzel kalbiniz olduğu sürece Allah sizle beraber olacak yıllardır içimdeki size olan sevgımı sizinle paylaşmak istedim sizi cok sevıyorum