Seren Serengil ameliyat oldu 

Son zamanlarda sürekli kilo kaybeden Seren Serengil, tedavi amacıyla ameliyat oldu. Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma, son durumu sosyal medya hesabından paylaştı. 

MAGAZİN 10.08.2021, 10:48 11.08.2021, 09:05
Seren Serengil ameliyat oldu 

Zayıflamak amacıyla bir süre önce bıçak altına yatan ve sonrasında vücudunda oluşan semptomlar sebebiyle sürekli kilo veren Seren Serengil’in hayati tehlikesi devam ediyor. Vücudunu ve sağlığını tekrar toparlamak amacıyla sık sık operasyon geçiren Serengil, geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat oldu. Ünlü sunucunun son durumunu ise sevgilisi Mustafa Tohma açıkladı. 



“Çok ağır bir dönem geçirdi ama yansıtmadı” 

Mustafa Tohma: “Merak eden ve soran herkese şunu söylemek istiyorum ki Seren, çok ağır bir dönem geçirdi ama bunu hiç yansıtmadı. Sizler onu hep en neşeli haliyle gördünüz çünkü o hiçbir zaman durumundan faydalanmak isteyen biri olmadı. Son bir aydır sürekli yattı, hep film izledi. Ağrıları çok fazlaydı. Safra kesesi ve böbreği çalışmayacak durumdaydı. Geri dönüşüm ameliyatı olması gerekiyordu. Bir ay önce Haberal Hocamız kendisine tetkikler yaptı ve bağırsağının normalden çok daha kısa olduğunu öğrendik.” 



Safra kesesi alındı 

Tohma: “Bu sayın sonunda safra kesesi alınacak ve bağırsak operasyonu geçirecekti. Fakat karaciğer değerlerinin çok fazla yükselmesi ve siroza çevirme ihtimalinin olması sebebiyle zaruri olarak ameliyat oldu. İki ameliyatı vücut aynı anda kaldıramayacağı için ilk ameliyatını oldu. İlkinde safra kesesi alındı. İkinci ameliyatını da vücudu biraz toparlanınca olacak. Şu anda durumu iyi. Sizlerin duasıyla daha iyi olacak.”



Yorumlar (0)