Serdar Ortaç’tan yıllar sonra gelen itiraf: Günlüğü karıştırınca anladım

Bir televizyon programına konuk olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Hiç aldatıldın mı? sorusuna, “Geçmiş yıllarda bir Litvanyalı sevgilim vardı. Aldatılmadım ama onun günlüğünü karıştırınca aldatılmıştan beter duygular yaşadım” dedi. 

MAGAZİN 26.09.2022, 12:24
Serdar Ortaç’tan yıllar sonra gelen itiraf: Günlüğü karıştırınca anladım

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Star TV’de yayınlanan “Alelade Show”a konuk olarak samimi açıklamalarda bulundu. Doğu Demirkol’un programında geçmiş yıllara ilişkin yeni itiraflarda bulunan Ortaç, Litvanyalı bir sevgilisinin günlüğünü karıştırdığını ve okudukları karşısında şok olduğunu söyledi. 

“Günlüğü açtım, tercüme ettireyim diye fotoğrafını çektim”

Programın ‘hazır cevap’ bölümünde “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı, “Geçmiş yıllarda bir Litvanyalı sevgilim vardı. Evlenmeden çok önceydi. Bir sabah uyandık, kız duş almaya gitti. Uyandıktan sonra yatağın altında bir şişlik hissettim. Şüphelendim, baktım, bir günlük çıktı. Kız aylardır günlük tutuyormuş. Kendisiyle o dönem 7 aydır birlikteydik. Günlüğü açtım, kendi dilinde bir şeyler yazmış. Çok merak ettim, fotoğrafını çektim tercüme ettireyim diye. Ertesi gün bir tercüman buldum, o zaman yazılanların ne olduğu ortaya çıktı” şeklinde konuştu. 

“Bu aldatılmaktan daha berbat bir şey”

Günlüğün üçüncü sayfasında çok üzücü ifadeler gördüğünü belirten Serdar Ortaç, “Kız günlüğüne ‘Benim burada ne işim var? Türkiye’de ne yapıyorum? Bu herifle 6 aydır neden birlikteyim? Tanrım ne olur bana yardım et’ şeklinde yazılar yazmış. Öğrenince gözlerime inanamadım. Deftere niye yazıyorsun, böyle bir derdin varsa gel benim yüzüme söyle, sonra da defol git. Bunu neden yazma gereği duyuyorsun? Beni aldattığını düşünmüyorum. Aldatılmadım ama onun günlüğünü karıştırınca aldatılmıştan beter duygular yaşadım. Bu aldatılmaktan daha berbat bir şey. Resmen ‘Benim burada ne işim var?’ diyor. Aylardır koynumdasın, akıl alır iş değil. Kıza da öyle bir aşıktım ki, o dönemde çok üzülmüştüm” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)