Serdar Ortaç yeni gelir kapısı buldu: Bana çok ilgi var

Pop şarkıcısı Serdar Ortaç, sahnelerin dışında kişiye özel videolarla ek gelir sağladığını açıkladı.

MAGAZİN 04.06.2022, 16:07 05.06.2022, 13:12
Serdar Ortaç yeni gelir kapısı buldu: Bana çok ilgi var

Popçu Serdar Ortaç, son zamanlarda maddi zorluklar yaşadığı haberlerle gündemde yer buluyor.

Kumar borcu sebebiyle bir dönem mal varlığını kaybeden Ortaç, toparlanma sürecine girdi.

Özel videolar çekerek gelir sağlıyor

Eski eşi Chloe Loughnan'a olan nafaka borcu sebebiyle özellikle sorunlu bir süreçten geçen ünlü şarkıcı, ek iş yapan ünlüler listesine dahil oldu.

Borçlarını sıfırladığını söyleyen Serdar Ortaç’ın konserlerin haricinde bir sosyal medya platformundan para kazandığı belirlendi. 

“Ayda 100 video çekiyorum”

Bir dijital platform üzerinden doğum günü gibi özel tebrik, kutlama ve karşı tarafa iletilmek istenen mesajlar için Serdar Ortaç, kişiye özel videolar çekiyor.

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili  "Ayda 100 video çekiyorum. Özellikle bana yoğun bir ilgi var. En çok videosu talep edilen ünlü kişi benim. Sevenlerimin hepsi çok özel ve onları mutlu etmek için iş birliği yapıyorum. Videolar karşılığında ücret ödeniyor. Yıl sonunda bana ödenecek. Ben para kazanmak için videoları çekmiyorum, mühim olan sevenlerimin özel olduğunu göstermek. Yurt dışında pek çok ünlü sanatçı, kişiye özel videolar çekiyor." açıklamasını yaptı.

Serdar Ortaç'ın haricinde Yılmaz Vural, Okan Bayülgen, Cengiz Kurtoğlu, İrem Derici gibi ünlü sanatçılar da bunun gibi platformlarda yer alıyor.

Yorumlar (0)