Serdar Ortaç: "Evde saklanıp turşumu mu kuracağım?"

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evinden çıkmayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Herkes bana ‘Kendini sakla canlı yayın yapma’ diyor. Kıymetsiz oluyormuşum göz önünde olunca. Ne yapacağım, evde saklanıp turşumu mu kuracağım?" dedi. 

MAGAZİN 06.05.2020, 10:17 06.05.2020, 10:22
Serdar Ortaç: "Evde saklanıp turşumu mu kuracağım?"

Serdar Ortaç, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evinden çıkmıyor. Ünlü şarkıcı, neredeyse her gün Instagram hesabından takipçileri ile bir araya geliyor.  

Ortaç, son canlı yayınında karantina günlerinin nasıl geçtiğini takipçilerine anlattı. 

Evde çok sıkıldığını kaydeden ünlü şarkıcı, "Arkadaşlar sıkıntıdan kendimi keseceğim. Eskisi gibi cumartesi-pazar şehirden şehre gezmek istiyorum, ne güzeldi. Ne oldu bize? Sürekli yemek yiyoruz, başka bir şey yaptığımız yok. Koronavirüs mahvetti bizi! Ne yapacağız çocuklar böyle, ne olacak yani?" ifadelerini kullandı. 

Ortaç, hayatının monotonluğundan şikâyet ederek, "17.40'ta uyanılır mı? İşsizlikten uyu babam uyu. Yemek ye, yine uyu. Instagram'da 6 saat geçir, yemek ye, uyu." diye konuştu. 

"Ne yapacağım, evde saklanıp turşumu mu kuracağım?"

Kendisine gelen eleştirilere yönelik ünlü şarkıcı, "Herkes bana 'Kendini sakla canlı yayın yapma' diyor. Kıymetsiz oluyormuşum göz önünde olunca. Ne yapacağım, evde saklanıp turşumu mu kuracağım?" dedi. 

"Paranın bir önemi yok artık"

Ortaç, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. 50 yaşındaki şarkıcı, "İstinye'de 30 milyonluk evim var. Ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi" ifadelerine şöyle açıklık getirmişti:

"Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar. Paranın bir önemi yok artık. Sağlığım olsun. Para ile yapacağım her şeyi yaptım."

Yorumlar (0)