Serdar Ortaç: Ermenistan'ın başındakiler ruh hastası!

Serdar Ortaç, Ermenistan'da yaşayan halka bir sözünün olmadığını ancak ülkeyi yöneten kişilerin "ruh hastası" olduğunu ifade etti.

MAGAZİN 20.10.2020, 09:36 20.10.2020, 17:40
Serdar Ortaç: Ermenistan'ın başındakiler ruh hastası!

Terör devleti Ermenistan'ın 27 Eylül gününden beri düzenlediği hain saldırılar, şu ana kadar Azerbaycan'da 61 sivilin şehit olmasına ve 282 sivilin yaralanmasına neden oldu.

Ünlüler dünyasından işgalci Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarına sert tepkiler gelmeye devam ediyor. 

O isimlerden biri de Serdar Ortaç oldu. Etiler'de Seçil Gür ile marketten çıkarken objektiflere takılan Serdar Ortaç, basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

Ünlü şarkıcı, Azerbaycan için orduya çağrılması halinde gidebileceğini ancak kendisine gelene kadar kardeş ülkenin kendi ordusuyla vatandaşlarını koruyabildiğini ifade etti.

Türkiye'nin de Azerbaycan'a bu konuda yardım ettiğini belirten Serdar Ortaç, Ermenilerin sivillere yönelik saldırılarını "haince" olarak değerlendirdi.

Ünlü şarkıcı, Ermenistan'ın bebeklerin ölümüne neden olduğunu kaydederek, savaşın askerlerle yapılması gerektiğini, sivillere füzelerle saldırılmasının insanlık dışı olduğunu ifade etti.

Ermenistan'da yaşayan halka sözünün olmadığını aktaran Serdar Ortaç, ülkeyi yöneten kişilerin "ruh hastası" olduğunu söyledi. 

Daha önce de tepki göstermişti

Serdar Ortaç, Ermenistan'ın en son Gence'ye Elbrus füzeleri ile düzenlediği saldırının ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Ermenistan'ın sivilleri öldürmeyi ve savaş suçu işlemeyi sürdürdüğünü belirten Serdar Ortaç, çoluk çocuk ayırt etmeden masum sivillerin öldürüldüğünü belirtmişti.

Serdar Ortaç, insanlık dışı hamlelerde bulunan Ermenistan'ın bunun hesabını vereceğini kaydederek, "Azerbaycan'ın her zaman yanındayız." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)