Serdar Ortaç: Chloe canımı mı alacak?

Serdar Ortaç, borçları nedeniyle eski eşi Chloe Loughnan'a nafaka veremediğini belirterek, "Canımı mı alacak?" diye sordu. 

MAGAZİN 23.09.2020, 15:44
Serdar Ortaç: Chloe canımı mı alacak?

Serdar Ortaç, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle konserleri iptal edildiği için sıkıntılı bir dönemden geçiyor.

Ünlü şarkıcı, eski eşi olan İrlandalı model Chloe Loughnan'a nafaka vermediğini söyledi. 

Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından nafaka konusunda anlaşma sağladıklarını belirten Ortaç, her ay belirli bir miktar ödeme yapması gerektiğini ifade etti.

Ortaç, birinci ay nafaka ödemesi yapmadığını ve Chloe Loughnan'ın sabrettiğini, ikinci ay da ödeyemediğini ve eski eşinin yine sustuğunu belirtti.

Daha sonra üçüncü ve dördüncü ay da nafaka ödemesi yapamadığını kaydeden ünlü şarkıcı, buna rağmen Chloe Loughnan'ın yine sessiz kaldığını ifade etti.

Ortaç, uzun süre sonra Chloe Loughnan'ın "Aç mı kalayım?" diye kendisine mesaj attığını kaydederek, eski eşinin "İrlanda'da ihtiyaçlarının olduğunu" söylediğini aktardı.

Chloe Loughnan'dan özür dilediğini kaydeden Ortaç, maddi anlamda biraz daha toparlandığını ve ufak ufak eski eşine para gönderdiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı, Chloe Loughnan'ın yine de fazla ses çıkarmadığını ve anlayış gösterdiğini söyledi. 

Önceki döneme göre borçlarını azalttığını kaydeden Ortaç, devlete vergi borcunun olduğunu ancak söz konusu borcunun yapılandırılacağını ifade etti.

Ortaç, bankaya olan borcunun da yapılandırılacağını belirtti.

Chloe Loughnan için "Canımı mı alacak?" diye soran ünlü şarkıcı, çalışıp insanları eğlendireceğini ve gerekli ödemeleri yapacağını, başka çaresinin olmadığını söyledi. 

Yorumlar (0)