Serdar'ın nafaka sözlerine Chloe'den cevap geldi!

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 5 yıl evli kaldıktan sonra boşanmış, Ortaç  “Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim" sözleriyle tepki toplamıştı.

MAGAZİN 14.01.2020, 11:56
Serdar'ın nafaka sözlerine Chloe'den cevap geldi!

2019'un ağustos ayında boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ikilisi bu kez de nafaka açıklamalarıyla gündemde.

Geçtiğimiz günlerde eski eşine 1 milyon TL'lik nafaka ödediği söylenen Serdar Ortaç, “Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Bir yılda bitecek. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun” şeklinde bir açıklama yapmış, Ortaç'ın bu açıklaması sosyal medyada oldukça sert tepkiler almıştı.

Sürekli İrlanda ve Türkiye arasında seyahat eden Chloe Loughnan ise, Ortaç'ın açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirerek, “Üzüldüm. Hizmetlisi değil, karısıydım, can yoldaşıydım ”dedi.

İkilinin ortak dostlarından biri ise  “Chloe asla para peşinde değildi. Verilen miktar, şimdiki nafakaları düşünürseniz küçük kalıyor. Chloe saygısından hep susmayı tercih ediyor. 6-7 aydır görüşmüyorlar. İki kez telefonda konuştular. Chloe eski eşinin sağlığını merak etti.” yorumunu yaptı.
 

Yorumlar (0)