Sercan'dan Nisa'ya: Bazı şeyler tek taraflı yaşanmadı...

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sercan Yıldırım, Nisa Bölükbaşı'nın peşinden koşmadığını ancak bazı şeylerin de tek taraflı yaşanmadığını söyledi. 

MAGAZİN 23.06.2020, 10:49 23.06.2020, 10:53
Sercan'dan Nisa'ya: Bazı şeyler tek taraflı yaşanmadı...

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da Cemal Can, dokunulmazlığın sahibi oldu ve üçüncü eleme adayının Sercan Yıldırım olmasını istedi. 

Sercan Yıldırım'ın bir önceki konseyde Nisa Bölükbaşı'nın ismini vermesi üzerine bazı açıklamalar yapılmıştı. Nisa Bölükbaşı, Sercan Yıldırım'ın kendi ismini söyleyeceğini zaten bildiğini, bunu "intikam" için yapmış olabileceğini söylemişti. 

"Onun zarar görmesini istemedim"

Bunun üzerine Sercan Yıldırım'dan söz konusu iddialara yanıt geldi. Başından beri Nisa'ya karşı koruyucu olduğunu ve zarar görmesini istemediğini ancak zarar görenin hep kendisi olduğunu ifade eden Sercan, olayların kapanmasına rağmen Nisa'nın peşinde koşuyormuş gibi bir durum yaratılmaya çalışıldığını anlattı.

Sercan, çok üzüldüğünü ve üçüncü dokunulmazlıkta aklının hep bu meselede kaldığını ve puzzle'ı bile yapamadığını belirtti. 

"Tek taraflı değildi"

Nisa'nın peşinden koşmadığını ancak bazı şeylerin tek taraflı yaşanmadığını da aktaran Sercan, bu olaylara Ezgi, Aşkım ve Aycan gibi eski yarışmacıların hatta Cemal Can'ın da tanıklık ettiğini söyledi. 

Sercan, cebinde bazı notlar da olduğunu ancak bu notları kimseye göstermeyeceğini kaydetti. 

"Cemal Can ile benim üstüme geldi"

Bunun üzerine Nisa, son dönemde Sercan'ın sık sık Cemal Can ile kendisinin üstüne geldiğini, bu nedenle "intikam" kelimesini kullandığını söyledi. 

Yapılan açıklamaların ardından konu kapandı ancak ilerleyen bölümlerde bu konunun bir süre daha sıcaklığını koruyacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)