Seray Sever’den yürekleri sızlatan paylaşım!

Eray Sünbül ile 2018 senesinde dünya evine giren ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz nisan ayında Sofia ve Alya ismini verdiği kızlarını dünyaya getirmişti. Fakat Sever’in doğuma az kala babasının ölüm haberini alması ünlü sunucuyu derinden sarsmıştı.

MAGAZİN 20.09.2022, 16:55 21.09.2022, 09:16
Seray Sever’den yürekleri sızlatan paylaşım!

Geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever'in Bodrum'da hayatını sürdüren babası Eral Tamer Sever, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. O zaman içerisinde ikiz bebeklerinin doğumuna gün sayan Sever, babasının acı haberi ile büyük üzüntü yaşamıştı.

Sosyal medya hesabından paylaştı, yürekler sızladı

Bugün Eral Tamer Sever’in doğum günü dolayısıyla paylaşımda bulunan Sever, yürekleri sızlattı. Babası Eral Sever ile beraber oldukları bir fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu ve sunucu şu ifadelerde bulundu: "En büyük ve en kıymetlim aşkım babişkom, şu an senin doğum günün. Torunlarında 5'inci ayına girdi. Onları görmeni kucağına almanı o kadar çok isterdim ki…

Senin gibi harika bir dede ile tanışmalarını şefkatine şahit olmaları... Seni çok özledim, canım yanıyor. Anlatması imkansız bir boşluk ve eksiklik çevremi sarmış durumda… Huzur içerisinde yat. Bizi gördüğünü biliyorum. Benim en kıymetlim sensin”

Yorumlar (0)