Sen Çal Kapımı’nın oyuncusu Melisa Döngel, bıçaklı saldırıya uğradı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren başarılı oyuncu Melisa Döngel, korku dolu anlar yaşadı. Sarıyer’de yaşayan Döngel’in, mahalle sakinlerinden Yusuf K. isimli şahsın saldırısına uğradı! Olay, polisin gelmesiyle son buldu.

MAGAZİN 03.03.2021, 16:45 04.03.2021, 11:02
Sen Çal Kapımı’nın oyuncusu Melisa Döngel, bıçaklı saldırıya uğradı!

“Arka Sokaklar”, “Elif” ve “Bizim Hikaye” gibi dizilerde rol alan, şu sıralar “Sen Çal Kapımı” dizisinde Ceren karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve “Sadakatsiz” dizisine de bir bölüm konuk olan başarılı oyuncu Melisa Döngel’in korku dolu anladı! Sevilen oyuncu, evinin bulunduğu Sarıyer ilçesine bağlı Ferah Evler Mahallesi'ndeydi.

Polisi arayacağını söyledi

İddiaya göre mahalle sakinlerinden biri olan Yusuf K. isimli şahıs, belediye işçilerine bağırmaya başladı. Mahalle sakini, belediye çalışanlarına gürültü yaptıkları gerekçesiyle bıçakla saldırıp yaralamaya başladı. Bu sırada olaya şahit olan Melisa Döngel, olaya müdahale etmeye kalktı. Şahsı uyaran Döngel, polisi arayacağını söyledi.

Saldırgan komşu gözaltına alındı

Polisin geleceğini duyunca öfkelenen mahalle sakini Yusuf K., Döngel’e de küfretmeye başladı. Hatta evine geçen Döngel’i takip ederek evine girmeye çalıştı. Çok geçmeden mahalleye gelen polis, saldırgan komşuyu yakaladı ve gözaltına aldı. Savcılık, şahıs hakkında soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)