Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evlendi! 

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra dün akşam nikah masasına oturdu. İşte düğünden görüntüler

MAGAZİN 29.10.2019, 09:17 29.10.2019, 09:24
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evlendi! 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra, nikah masasına oturdu. İstanbul'da büyük ve lüks bir otelde düzenlenen düğün organizasyonuna çok sayıda kişi katıldı. 40 kilo ağırlığındaki ihtişamlı gelinliğiyle göz kamaştıran Ciğerci, "5 senedir bu anı bekliyordum. Bir çok insan farklı şeyler düşünüyor ilişkimiz hakkında. Ama onların ne dedikleri hiç umurumda değil" ifadelerini kullandı.


İki yıldır Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci, 28 Ekim Pazartesi akşamı evlendi. Ciğerci'nin düğünden paylaştığı anlar Instagram'da büyük beğeni topladı.

Ciğerci'nin nikah şahitliğini ise kına gecesinden sonra aralarının bozulduğu iddia edilen Demet Akalın yaptı. Düğün öncesi basın mensuplarıyla konuşan ünlü fenomen, gelinliğinin 40 kilo ağırlığında olduğunu söyledi.

"5 SENEDİR BU ANI BEKLİYORUM"

Nikah seramonisi sırasında kısa bir konuşma yapan Ciğerci, "5 senedir bu anı bekliyorum. Yoklukta hastalıkta hep yanımda olan. Bir çok insan farklı şeyler
düşünüyor ilişkimiz hakkında. Ama onların ne dedikleri hiç umurumda değil. Hayatımın en anlamlı "Evet"ini söylüyorum. Evet!" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın düğününe yakın arkadaşı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'la birlikte katıldı. Işın Karaca, Alişan ve eşi Buse Varol gibi ünlü isimler de Ciğerci ve Çıra'yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Ciğerci davet öncesinde yakın arkadaşlarıyla gelin odasında bir eğlence de düzenledi. Ciğerci o anları "Her şey rüya gibi" diyerek paylaştı.


 

Yorumlar (0)