Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, Beykoz Adliyesi’nde 15 dakika süren duruşma ile anlaşmalı olarak boşandı. 

MAGAZİN 10.09.2021, 14:12 11.09.2021, 17:08
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı 

Henüz 2 sene önce evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra, bir süre önce boşanma kararı vermişti. Bugün öğle saatlerinde Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen 15 dakikalık tek duruşma ile çift, anlaşmalı olarak boşandı.  

Taraflardan açıklama gecikmedi 

Selin Ciğerci, adliyeden çıkışta basın mensuplarının soruları karşısında “Herkes için hayırlısı olsun.” demekle yetinirken Gökhan Çıra, açıklamada bulundu. Duruşmanın ardından ayrı otomobiller ile adliye önünden ayrılan çift, sosyal medya hesaplarından aynı metni içeren şu açıklamaları yaptı: 



Selin Ciğerci, soluğu iş yerinde aldı 

Duruşmanın bitişinin ardından Selin Ciğerci, soluğu iş yerinde aldı. İstanbul’un lüks semtlerinden birinde bulunan mağazasında bazı ürünlerini tanıtan Ciğerci’nin her zamanki gibi güzel ve enerjik hali dikkat çekti. 

Bebek sahibi olmaya hazırlanıyorlardı 

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olmak için bir süre önce harekete geçmişti. Bir süredir bu konu üzerinde yoğunlaşan çiftin tek celsede boşanması, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. 



İlişkileri 2017’de başlamıştı 

Çiftin ilişkisi 2017 senesinde başlamıştı ve 2 sene boyunca birliktelik yaşayan ikili, Ekim 2019’da görkemli bir törenle evlenmişti. Beşiktaş’ta bir otelde evlenen çiftin düğününe ünlüler adeta akın etmişti. Linet ve Alişan gibi ünlü isimlerin sahne aldığı düğünde Demet Akalın, Selin Ciğerci’nin şahitliğini yapmıştı. 

Gökhan Çıra ve arkadaşlarının çok konuşulan zeybek gösterisine imza attığı düğünde çift, “evet” dedikten sonra uzun süre gözyaşlarına hakim olamamıştı. O dönemde Selin Ciğerci, “5 senedir bu anı bekliyorum.” ifadelerini kullanmıştı. 

Tanışma hikayeleri ile çok konuşulmuştu 

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile tanışma hikayelerini şu şekilde anlatmıştı: “Gökhan bana bilmeden mesaj attı fakat yüz yüze görüşmedik. Sürekli mesajlaştık. Benim hayatıma daha önce bir futbolcu girmişti. O ilişkim bittikten sonra Gökhan ile bir yerde karşılaştık. O sırada ben çoktan ameliyatımı olmuş ve pembe kimliğimi almıştı. Gökhan’ı gördüğümde ‘Ne kadar yakışıklı olmuşsun.’ demiştim çünkü fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman Gökhan 18 yaşındaydı. Karşılaştıktan sonra mesaj attım ama benim attığıma inanmamıştı.” 

Yorumlar (0)