Selin Ciğerci'nin kına elbisesi olay oldu!

28 Ekim'de Gökhan Çıra ile nikah masasına oturacak olan Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde kına gecesi yaptı. Ciğerci'nin kınada giydiği kıyafetler sosyal medyanın gündemindeydi.

MAGAZİN 24.10.2019, 09:22
Selin Ciğerci'nin kına elbisesi olay oldu!

Selin Ciğerci'nin kına gecesinde giydiği elbise olay oldu!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyor. 28 Ekim'de nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı.
Geçtiğimiz günlerde kına gecesi ve düğününe katılamayacak olan arkadaşları ile gelin hamamı organize eden Ciğerci, birkaç gün önce kına gecesi yaptı.

Bir otelde düzenlenen organizasyona Demet Akalın, Buse Varol, Işın Karaca, Aslı Hünel, Esra Balamir, Çağla gibi birçok ünlü isim katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEDEYDİ
Selin Ciğerci'nin kına gecesinde Demet Akalın, Işın Karaca ve Aslı Hünel gibi isimler sahneye çıkıp şarkı söyledi. Kına gecesinde çekilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Gökhan Çıra, gecenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından, yayınlarken şu notu düştü:

"SELİN ÇIRA OLMANA 6 GÜN KALDI"

"Benim dünyalar güzelim bugün o kadar güzeldin, melekler kadar temiz, beyazdın... İyi ki o gün karşıma çıktın ve devamında benim oldun. Allah'ıma hep şükrettim seni benden almasın diye. Ben seninle evleneceğimi sana ilk gün dedim, 'Sen benim alın yazımsın' dedim. Bak dediğim oldu şimdi. Hoş geldin hayatıma sultanım ve sadece 6 gün kaldı o büyük güne, 'Ölene kadar evet!' diye bağırmaya ve en önemlisi Selin Çıra olmana..."

"ERKEK TARAFI OLARAK GÖREVİMİZİ YAPTIK"

"Seni çok seviyorum canım eşim ve unutmayın siz bizi kötüledikçe biz daha güçlü oluyoruz, daha çok sarılıyoruz. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Bu arada bugün buraya gelen, gelemeyen kalbi bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz. Hepinizin ayağına sağlık."

"İnşallah düğünde görüşmek üzere. Biz erkek tarafı olarak görevimizi yaptık. Geldik, kınayı bastık. Ayaklarınıza sağlık yanımda olduğunuz için adamlar..."

Yorumlar (0)